Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Étkezés

2008.12.30


           Étkezz egészségesen!


Egészséges étkezés
Ha egészséges akarsz lenni, fontos a megfelelő táplálkozás. Az is fontos, hogy mennyit, mikor, és milyen körülmények között eszel. Most mindent megtudsz az egészséges táplálkozásról. (Cikkünk nem túl hosszú, hogy ne legyen unalmas, de lényegretörő.) 

 

Mit egyek? 
Fontos, hogy rengeteg gyümölcsöt és zöldséget egyél. Hogy tudd RÉSZBEN miért kell ezeket enned a cikk alján van egy link, ami megmutatja hogy ha pl. A vitamint eszel milyen testrészeidet erősíted. Emellett sok fehérjére van szüksége a szervezetednek. Mennyit és mikor egyek?
"Reggel egyél annyit, mint egy király, délben annyit mint egy herceg és este annyit mint egy koldus. "
Ez szerintem mindent megmagyaráz, reggel lakj jól, viszont este ne! Ha túl sokat eszel este éjszaka nem fogsz tudni aludni és másnap fáradtabb leszel. Ezenkívül érdemes tízóraizni és uzsonnázni.

 

Ne feledd! Egyél mindennap gyümölcsöt és zöldséget! Én pl. zöldséget eszek levesben, saláta stb, és este kb. 8 óra körül egy alma a vacsorám. Ennél persze többet kell fogyasztani, hiszen egy almától nem leszel hiperegészséges. =P

 

LINK:

http://www.vital.hu/?q=/node/2772

Erre a link-re kattintva megtudsz mindent a vitaminokról.


Reméljük cikkünk segített! Ha igen akkor légyszíves írd meg nekünk ide, hogy mások is lássák, nálad bevált!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válasz-szilvi:)

(Válasz-szilvi:), 2009.06.07 15:06)

Szilvi, a súlyod teljesen rendben van, ne pánikolj miatta! Ha úgy érzed sok, akkor mozogj többet! Olvasd el milyen tanácsokat adtunk Rebinek a tanácsadásban (tanácsadáson belül test menürész) és ajánljuk neked a nemsokára elkészülő Mozogj! cikkünket. szia.

eézség

(németh szilvi, 2009.06.02 22:41)

sziasztok én 162 cm vagy 53 kiló és mégis alig eszem szóljatok ehezz hozzá kérlek sziasztok